om-kolleksjonene

Om kolleksjonene

Hos Sophisticated Rebel by Elin Pauline Myhre kan du velge etiske og bærekraftige smykker definert gjennom 7 forskjellige kolleksjoner:

 

FRONTIER RANKIN – ”FOR THOSE OUTSTANDING”

For den som vil ha noe helt unikt og spesielt. Denne kolleksjonen flørter med kunsten og det artistiske, og den som bærer disse smykkene liker å bli sett. Det vil kun bli produsert ett eksemplar av hvert smykke.
Inspirasjon til denne kolleksjonen er stilhistorie, natur, kunst og arkitektur og litteratur, eventyr og mytologi.

Disse smykkene vil også i visse tilfeller kunne leies bort etter avtale.

Sophisticated Rebel: Jeannette Rankin

 

DUTCESSE DE BEAUVOIR –”INNER SIRCLE”

Denne kolleksjonen vil romme smykker som produseres kun i et visst antall modeller som nummereres. Også her vil kunden være den som gjerne legger penger i unik, identitetsskapende design og god kvalitet.
Inspirasjonen vil være mye det samme som over, men designet kan gjenskapes i et visst antall identiske modeller eller i ulike variasjoner av en modell.

Sophisticated Rebel: Fay Weldon

 

QUEEN MALALA – «PUBLIC DEMAND»

Denne kolleksjonen inneholder trendinspirerte smykker som vil appellere til et stort publikum. Når jeg sier trendinspirert er det bokstavelig talt det jeg mener;

Trendy smykker med en personlig vri. Dvs. at selv om de er inspirert av trender lar de seg ikke diktere av disse.

Sophisticated Rebel: Malala Yousufzai

 

CAESERINA CURIE – «THE ALWAYS STANDING PILLARS»

Denne kolleksjonen inneholder smykker som er klassiske, feminine og tidløse. De er inspirert av design som har fulgt kvinnen gjennom alle tider og som ikke har noen annen funksjon enn å fremheve bærerens skjønnhet og eleganse.

Sophisticated Rebel: Madame Curie

 

REGINA PANKHURST – ”DEFEATLESS REMAINS”

I denne kolleksjonen tilbyr jeg deg re-designede og/eller restaurerte smykker. Her er det plass til både det lekne og det klassiske. Utgangspunktet vil være eldre eller nyere smykker fra secondhand-butikker og antikvitetshandlere som gis nytt liv enten ved å tilføre noe nytt eller bare ”brushe” dem opp. Disse smykkene kan også være bygget opp av utvalgte elementer fra brukte smykker jeg har plukket fra hverandre.

Sophisticated Rebel: Emmeline Pankhurst

 

LADY LINDGREN – ”BRUMLEBIE”

Denne kolleksjonen inneholder smykker til barn og smykker laget for de voksne som står barna nærmest. Disse smykkene kan i mange tilfeller være inspirert av barnekunst utarbeidet i mer bestandige varianter.

Sophisticated Rebel: Astrid Lindgren

 

BARON BENESTAD – «THE GENDEROUS»

Denne kolleksjonen inneholder unisex-smykker og herresmykker. Her vil du finne trend-inspirerte smykker for enhver smak, men du som ønsker å skille deg ut i mengden vil også kunne finne noe her.

Sophisticated Rebel: Espen/Ester Pirelli Benestad.

OBS! LADY LINDGREN OG BARON BENESTAD ER FREMDELES PÅ PLANLEGGINGSSTADIET. Informasjon om disse vil oppdateres på denne nettsiden, Instagram og FB.